Zakladanie a správa obchodných spoločností

Pomáhame na Slovensku, v Českej republike, Veľkej Británii a USA, Spolupracujeme aj s Vízovými Advokátmi

Vážení klienti,

V našej Advokátskej Kancelárii sme hrdí na to, že môžeme poskytnúť komplexné právne služby v oblasti zakladania a správy obchodných spoločností. Sme tu, aby sme Vám pomohli vybudovať stabilný základ pre Vaše podnikanie a podporili Vás v rozvoji na Slovensku, v Českej republike, Veľkej Británii aj USA.

Obchodní společnost01

Zakladanie obchodných spoločností

Náš tím skúsených právnikov Vám pomôže s celým procesom zakladania obchodnej spoločnosti v rôznych krajinách. Od výberu najvhodnejšej právnej formy a zvolenia názvu spoločnosti až po registráciu v príslušných obchodných registroch, budeme s Vami krok za krokom, aby sme zabezpečili bezproblémové založenie Vašej firmy.

Správa obchodných spoločností

Riadiť a spravovať spoločnosť vyžaduje presnosť, odbornosť a dodržiavanie platných právnych predpisov. Naši právnici Vám poskytnú rady a podporu pri všetkých administratívnych povinnostiach a vedení spoločnosti, aby ste mali istotu, že všetko je v súlade s legislatívou.

Spolupráca s vízovými advokátmi

Vieme, že pre niektorých klientov je dôležitou súčasťou podnikania alebo osobného rozvoja možnosť cestovať a pracovať v zahraničí. Preto spolupracujeme s kvalifikovanými vízovými advokátmi, ktorí nám pomáhajú s komplexným riešením vízových a imigračných záležitostí. Ak plánujete vybaviť víza do USA pre seba alebo pre svojich zamestnancov, sme tu, aby sme Vám v tomto procese pomohli.

Lokálne znalosti, globálne pôsobenie

Náš tím advokátov má bohaté skúsenosti s právnymi systémami v rôznych krajinách a s rôznymi právnymi kultúrami. Bez ohľadu na to, či plánujete podnikanie na Slovensku, v Českej republike, Veľkej Británii alebo USA, sme pripravení Vám poskytnúť odborné rady a právne služby na medzinárodnej úrovni.

Vaše podnikanie je našou prioritou a sme tu, aby sme Vám poskytli všetku potrebnú právnu pomoc a podporu. Nechajte nás byť Vaším spoľahlivým partnerom pri zakladaní a správe obchodných spoločností a pri zabezpečovaní vízových záležitostí do USA.

Kontakt

Kontaktujte nás ešte dnes

Kontaktujte nás ešte dnes a začnite budovať svoju úspešnú cestu k podnikaniu a rastu.